• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size

A képek megtekintéséhez az Adobe Flash Player letöltése szükséges.
Cache Directory Unwriteable
Cache Directory Unwriteable

Útravaló

Ige: Filippi 2,14k

"Zúgolódás és vonakodás nélkül tegyetek mindent, hogy feddhetetlenek és romlatlanok legyetek, Isten hibátlan gyermekei az elfordult és elfajult nemzedékben, akik között ragyogtok, mint csillagok a világban, ha az élet igéjére figyeltek."

Online BibliaKedves Táborozók!

Közeledik az idei nyár egyik várva-várt eseménye, a BALATONGYÖRÖKRE szervezett TÖBBGENERÁCIÓS GYÜLEKEZETI TÁBOR. Augusztus 10-15-ig, remélhetőleg szikrázó napsütésben, sok színes programmal tarkítva tölthetünk el egy tartalmas hetet, melynek központi témája a HATÁR-KÉRDÉSEK lesznek.

Az indulással-érkezéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

 Az utazást bérelt busszal, személyautókkal és menetrend szerint közlekedő autóbusszal oldjuk meg.

o A bérelt autóbusz augusztus 10-én, HÉTFŐN 7.00 órakor indul a KATONA JÓZSEF SZÍNHÁZ mellől. Az érintetteket arra kérem, hogy 6.30-ra !!! (a csomagok bepakolása miatt) érkezzenek meg az indulás helyszínére!

o A saját gépkocsival útnak indulóktól pedig azt kérem, hogy 12 órára érkezzenek meg a BALATONGYÖRÖKI IFJÚSÁGI TÁBORBA (Balatongyörök – Szépkilátó hrsz. 707/1; GPS-koordináták: 46.770289, 17.364299)

o A menetrend szerint közlekedő autóbusszal útnak indulóknak azt tanácsolom, hogy a Kecskemétről 6.45-kor induló autóbusszal utazzanak, így Keszthely-i átszállással 12.17-re megérkeznek Balatongyörökre. (Balatongyörök, Szépkilátó megállóhelyen kell leszállni – innen kb. 150-200 méter a táborhely).

 A táborhelyre érkezőket meleg szeretettel és EBÉDDEL várjuk!

Néhány hasznos információ a hét programjával kapcsolatban:

 A csomagoláshoz fontos információ: ágyneműt biztosítanak a táborhelyen, melynek használati díja a részvételi díjban benne van.

 A hét során a tízórai és uzsonna tekintetében önellátók leszünk, ha valaki hozzá tud járulni alapanyaggal (lekvár, gyümölcs, zöldség stb.), köszönettel vesszük.

 Ajánlott „felszerelés” Biblia, Református énekeskönyv ill. akinek van Az Úrnak zengjen az ének című „sárga” énekeskönyv.

 A hetet absztinens (alkoholmentes) hétre tervezzük, kérünk minden résztvevőt ennek figyelembevételére.

 VÁLTOZÁS! A részvételi díj fennmaradó (kedvezményekkel és támogatással csökkentett) összegét kérjük, hogy aki teheti legkésőbb az indulást megelőző héten fizesse be a Gazdasági Hivatal Pénztárában. (Nyitva tartás: hétfő – péntek: 8.00 – 14.00 óra)

o A bérelt autóbusszal utazók az oda-vissza út költségét (4 000 Ft/fő) a táborba érkezést követően fizetik ki.

 Fontos, hogy legyen mindenkinél személyi igazolvány, TAJ kártya valamint diák- és pedagógusigazolvány. (az utóbbiakra a kedvezmények igénybevétele miatt lehet szükség.)

 Azokra a gyermekekre nézve, akiknek szülei nem lesznek jelen a táborban, az orvosi igazolást helyettesítő Szülői nyilatkozatot kérjük értelemszerűen kitöltve, kinyomtatva és aláírva. A formanyomtatványt mellékeljük. A táborba érkezéskor gyűjtjük össze az igazolásokat.

 Péntek délutánra (bográcsos) FŐZŐVERSENYT tervezünk. A versenyre nevezni augusztus 5-ig (szerda estig) lehet az alábbi elérhetőségeken Tel.: 06 30 205 3094; E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet.

 Szintén péntekre KI-MIT TUD? -ot szervezünk, melynek esetleges eszközigényét mindenki magának biztosítja, a csomagolásnál érdemes figyelembe venni.

 A mellékletben megtalálható a hét részletes programja és a kitöltendő Szülői nyilatkozat.

Kecskemét, 2015. július 1.

 

Mindenkinek áldott nyári pihenést és jó készülődést kívánok a szervezők nevében: Pál Ferenc

 


 

 

"Erős torony az Úr neve, oda fut az igaz, és védelmet talál."

/Példabeszédek 18,10/

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2016. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2015. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2014. évről

Lelkigondozás

SKYPE: lelkigondozas1
Telefon : 06-1-201-0011

TIOP-1.1.1-07

"Informatikai infrastruktúra fejlesztése a Kecskeméti Református Egyházközség iskoláiban"

"A Kecskeméti Református Egyházközség új informatikai eszközei már a gyakorlatban is bizonyítottak"

BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable