• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size

A képek megtekintéséhez az Adobe Flash Player letöltése szükséges.
Cache Directory Unwriteable
Cache Directory Unwriteable

Útravaló

Ige: Filippi 2,14k

"Zúgolódás és vonakodás nélkül tegyetek mindent, hogy feddhetetlenek és romlatlanok legyetek, Isten hibátlan gyermekei az elfordult és elfajult nemzedékben, akik között ragyogtok, mint csillagok a világban, ha az élet igéjére figyeltek."

Online Biblia


Honlapunk két éve működik megújult formában

KÉT ÉVESEK LETTÜNK


2009-ben döntött úgy az akkori vezetőség, hogy a régi, statikus honlap helyett az élő gyülekezetnek egy élő, aktuális, és mindenben a testvérek javára, valamint Isten dicsőségére szolgáló megújult honlapot szeretne működtetni.

Ehhez kellett többek között a lelkes, az Úrban bízó csapat, részükről a tudás- és tanulásvágy, a tettrekészség, hogy januárban elkezdődjenek az előkészületek és a háttérmunka. Továbbá szükség volt erőre, a mély hitre, aminek segítségével februártól a kezdeti nehézségeken kellett túltenniük magunkat; és halát adván a megmaradásért, így kérünk most látást a folytatáshoz, bölcsességet, hogy a HARMÓNIA és az EGYSÉG, amire mindig is törekedtünk honlapunkon tovább hirdesse az ÖRÖMHÍRT.
Változásokon, természetszerűen, mi is átestünk, és reméljünk, ez javunkra és épülésünkre szolgált.

Mit is szerettünk volna?

Nagyon hasznos, ha az evangélium megismerhető a honlapon. Ezért kezdtük az ismerkedést CÉLJAINK, és a gyülekezet részletes bemutatásával.
Fontosnak tartottuk a prédikációs sorozatokat, missziós programokat, és magát a gyülekezetet bemutató videókat. Aki pár percnél többet szán ránk, találkozhat beszámolókkal, bizonyságtételekkel, sztorikkal, fényképekkel
Mindehhez terveztük az áttekintő programnaptárt – a Google naptár azért van, hogy Ön is tudjon előre tervezni, majd hallván a hívó szót, szíve szerint csatlakozzon hozzánk.  Mert szeretnénk üdvözölni Önt itt nálunk, igeközelben valamelyik aktívan működő csoportban, köreinkben.

Mit szeretnénk még?

Egy kis statisztika:

* 2009-ben indult wwwkrek.hu címen magyar nyelven lelkészi hivatalunk és néhány ide tartozó intézmény (oktatásit kivéve) honlapja. Sikerként könyveljük el, hogy a tartalom bővülésével az idelátogatók száma is emelkedett, hamarosan elérte a napi 100 böngészőt.

*2010-ben "pagerank-értékünk" eléri a 4. helyet, ezzel közvetlenül a baon.hu és a reformatus.hu mögé sorol; év végére bizonyos napokon már 300 látogató kíváncsi ránk; statikus változatban angol nyelven is ránktalálnak.

Milyen jövőt képzelünk maguknak?

* Két év után sem kívánhatunk mást, mint továbbvinni az alapítók szellemét, és az újak munkája által átadni az  Ü Z E N E T E T a kornak megfelelően, új módszerekkel. Szeretnénk valóságos kapcsolatfelvételt a gyülekezet tagjaival, vezetőivel.

Hamarosan pedig innen fogom üdvözölni a 100.000. olvasónkat. Ajándéka nem lesz TV, vagy mobil készülék, csak köszönet és áldás.

A régi és új munkatársak nevében

Terényi-Kelemen Éva

 

 

"Erős torony az Úr neve, oda fut az igaz, és védelmet talál."

/Példabeszédek 18,10/

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2016. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2015. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2014. évről

Lelkigondozás

SKYPE: lelkigondozas1
Telefon : 06-1-201-0011

TIOP-1.1.1-07

"Informatikai infrastruktúra fejlesztése a Kecskeméti Református Egyházközség iskoláiban"

"A Kecskeméti Református Egyházközség új informatikai eszközei már a gyakorlatban is bizonyítottak"

BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable