A képek megtekintéséhez az Adobe Flash Player letöltése szükséges.
Cache Directory Unwriteable
Cache Directory Unwriteable

Útravaló

Ige: Filippi 2,14k

"Zúgolódás és vonakodás nélkül tegyetek mindent, hogy feddhetetlenek és romlatlanok legyetek, Isten hibátlan gyermekei az elfordult és elfajult nemzedékben, akik között ragyogtok, mint csillagok a világban, ha az élet igéjére figyeltek."

Online Biblia


Bizonyságom a Hajléktalan Szolgálatról
There are no translations available.

„Nincs attól nagyobb boldogság,
mint amikor másnak Örömet tudunk szerezni."

 
Oskolás János kecskeméti lakos vagyok. Számomra ez a szolgálat azt jelenti, hogy empátiával, szeretetben hordozva, együtt érezni az itt lakó emberekkel.
Bármelyikünk juthat ilyen sorsra, amelyben jelenleg ők vannak, akár önhibájukon kívül is vagy akár a saját hibájukból is jutottak erre az emberpróbáló sorsra. Többekkel személyes ismeretségem is van, hiszen az óéletemben (amikor még az ital volt a fontos számomra), „különböző helyeken" nap mint nap találkoztunk.
így ezek az emberek, mint hiteles bizonyságtevőnek, el tudnak fogadni, mert tudják, hogy én is köztük éltem a Hajléktalan Szállón. De amikor Jézus beköltözött a szívembe, elhívott egy közösségbe, ahol szeretet vett körül, végre. így sikerült elhagynom az italozást, mert a Megváltó nagy kegyelme rámutatott arra, hogy sokkal, de sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, mint az alkohol beszerzése. Pedig ekkor én már igazi függőségben voltam az ital iránt.
Éppen ezért, amikor csak alkalom nyílik rá a szolgálati időnkön belül, rövid bizonyságomban elmondom a rászoruló embereknek, hogy ne csüggedjenek el, mert nincsen az a mélység, hol Isten ne lenne segítség. Tiszta szívből kívánom az összes hánya-vetett sorsra jutott embertársamnak, hogy Jézus Krisztus kegyelméből találják meg a lelki békességüket és az Ő gyógyító erejével könnyebben tudjanak a mindennapok problémái elé menni!


Sok szeretettel: Oskolás János

 

 

 

"The name of the Lord is a strong tower: the upright man running into it is safe."

/Proverbs 18,10/

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2016. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2015. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2014. évről

Lelkigondozás

SKYPE: lelkigondozas1
Telefon : 06-1-201-0011

TIOP-1.1.1-07

"Informatikai infrastruktúra fejlesztése a Kecskeméti Református Egyházközség iskoláiban"

"A Kecskeméti Református Egyházközség új informatikai eszközei már a gyakorlatban is bizonyítottak"

BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable