A képek megtekintéséhez az Adobe Flash Player letöltése szükséges.
Cache Directory Unwriteable
Cache Directory Unwriteable

Útravaló

Ige: Filippi 2,14k

"Zúgolódás és vonakodás nélkül tegyetek mindent, hogy feddhetetlenek és romlatlanok legyetek, Isten hibátlan gyermekei az elfordult és elfajult nemzedékben, akik között ragyogtok, mint csillagok a világban, ha az élet igéjére figyeltek."

Online Biblia


Kiscserkész tábor-beszámoló
There are no translations available.

121. Dr. Vetéssy Géza cserkészcsapat

Kiscserkésztábor

2012. június 27-30., Izsák

Június 27-én kezdődött a 121. Dr. Vetéssy Géza cserkészcsapat 2012-es kiscserkésztábora 45 fővel Izsák mellett. A tábor keretmeséje indiános volt és még a legkisebbek is beleélték magukat az egyes jeleneteknél. Érkezésük után forgók és játékok várták a kis indiánokat, ahol megismerhették a tábori életet és szabályokat. Rögtön ezután felállítottuk a sátrakat és a körleteket szépítgettük. Ebéd után őrsi meseolvasással ütötték el az időt, délután pedig akadálypálya várt rájuk, ami segítette az őrsök (törzsek) megismerését és az indián névválasztást. Az ismerkedésben a méta is segítségükre volt: már az első nap délelőttjén ráhangolódott a tábor a keretmesére, a különböző őrsök is összeszokottabban játszottak.

Másnap reggel tornával és áhítattal indítottuk a napunkat. A délelőtt többi része forgókkal telt, a délután pedig próbázással. Az este az arra érdemes kiscserkészek ígéretet tettek.

A harmadik nap elérkezett a túra napja, kiástuk a csatabárdot és elindultunk az ellenséges törzsek ellen. A nagy meleg ellenére töretlen volt a lelkesedés és a pihenőhelyen is jót játszottak a kimerült indiánok. Mikor visszaértünk, mindenki nagy örömére vízi csatát rendeztünk, a tábortűz után pedig egy varázslatos meseerdővel zártuk az estét.

 

Az utolsó nap sem telt programok nélkül: számháborúval, egy ráadás vízi csatával és pakolással töltöttük el az időnket. Az időjárás is végig a kedvünkre tett. A hazaindulást keserédes élményként élték meg a tábor lakói, mert bár jó lesz újra a családdal lenni, maradtunk volna még pár napot. Mindenki örömmel tekint majd vissza erre a kiscserkésztáborra, ami idén is nagyszerűen sikerült.

A fényképek megtekinthetőek a galériánkban (http://vetessy.hu/galeria/2012).

Károssy Száva

 

 

 

"The name of the Lord is a strong tower: the upright man running into it is safe."

/Proverbs 18,10/

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2016. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2015. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2014. évről

Lelkigondozás

SKYPE: lelkigondozas1
Telefon : 06-1-201-0011

TIOP-1.1.1-07

"Informatikai infrastruktúra fejlesztése a Kecskeméti Református Egyházközség iskoláiban"

"A Kecskeméti Református Egyházközség új informatikai eszközei már a gyakorlatban is bizonyítottak"

BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable